Onze Services

24/7 Dienstverlening

Overal waar installatie en/of onderhoud van vuurvast systemen vraagt om specialistische uitvoering staan onze vakmensen van Gouda Vuurvast Services klaar om de gewenste deskundigheid, betrouwbaarheid en kwaliteit te leveren. Dit gebeurt 7 dagen per week, 24 uur per dag. In geval van een storing, een project, een klus van een dag of gepland onderhoud op basis van een meerjarencontract zorgt een netwerk van buitendienstmedewerkers verspreid over heel Nederland voor prettig korte lijnen en snelle inzet.

Meedenken in oplossingen

Of het nu gaat om afvalverbranders, oliekrakers, vergassers of smeltovens, onze specialisten bouwen, verbouwen en onderhouden alle vuurvast systemen. De expertise en aandacht gaan in eerste instantie uit naar drie industriegroepen: Non-Ferro, Petrochemie en Milieu & Energie. Decennialange ervaring verbreedt echter de mogelijkheden van onze inzet, eigenlijk in elk industriesegment waar vuurvaste bekleding wordt toegepast. Naast installatiewerk leveren we met Gouda Vuurvast Services toegevoegde waarde door mee te denken over klantspecifieke oplossingen. Wanneer aard en omvang van zo'n oplossing dit vereisen, werken wij projectmatig samen met derden o.a. gespecialiseerd in engineering. Dankzij onze langdurige relaties weten wij wat speelt bij de klant en kennen wij er letterlijk en figuurlijk de weg.

Meer weten over onze totaaloplossingen?

We wisselen graag met je van gedachten.

Onderhoud

Service verlenen in onderhoud betekent bij Gouda Vuurvast Services dat wij altijd paraat staan. Dit kan langs een uitgestippeld traject in geval van structureel geplande processtops en van preventief onderhoud volgens schema. Daarnaast ligt onze kracht in correctief onderhoud op incidentele basis. Alles volgens gedetailleerd uitgewerkte afspraken. De inzet kan bestaan uit het openen van een mangat ten behoeve van een inspectie, eventueel gevolgd door reparatie, tot en met de complete vervanging van een vuurvaste bekleding.

Eigen Kennisbron

Aan vuurvast materiaal worden op zich al veel en uiteenlopende eisen gesteld. Samenhang met andere bedrijfswensen van de klant, bijvoorbeeld op het vlak van slijtvastheid, vraagt meer dan eens om technische compromissen. Het eigen laboratorium van Gouda Vuurvast Services biedt een geavanceerde kennisbron aan onze technologen bij het uitdenken en uitwerken van verantwoorde oplossingen op maat.

Veiligheid

Onze klanten kunnen vertrouwen op honderd procent aandacht voor veilig werken. Alles conform de hoogst geldende normering, waaronder de voorschriften van VCA Petrochemie. De strikt opgeleide medewerkers van Gouda Vuurvast Services verdienen dit vertrouwen dankzij uitzonderlijk lage scores in de ongevallenstatistieken

 

Synergie

De organisatorische en fysieke nabijheid van andere werkmaatschappijen binnen de divisie Refractories maakt het voor Gouda Vuurvast Services mogelijk en aantrekkelijk synergievoordeel te halen uit samenwerking met zusterbedrijven zoals Gouda Refractories. Gouda Vuurvast Services treedt bij elk project op als de voor de klant herkenbare en direct aanspreekbare hoofdaannemer.

Neem contact met ons op

Wij wisselen graag met je van gedachten.


Door dit formulier te verzenden ga je akkoord met onze privacyverklaring.

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.