Carrière Mogelijkheden

Werken bij Gouda Vuurvast Services?

Hoofdkantoor in NL / Verkoopkantoor in DU

50+ Medewerkers

Onderdeel van Gouda Refractories Group

Actief in heel Europa

Gouda Vuurvast Services is onderdeel van Gouda Refractories Group. Bij Gouda Refractories Group beschouwen we onze medewerkers als een van onze belangrijkste waarden. Het vakmanschap, de betrokkenheid en de loyaliteit van onze medewerkers maken Gouda Refractories Group tot een groep van sterke bedrijven die elk streven naar de top in hun specifieke vakgebied, maar samen de waarde voor de branche vergroten.

Gouda Vuurvast Services is een gerenommeerd bedrijf in vuurvaste bekledingen voor o.a. afvalverbranders, oliekrakers, vergassers en smeltovens. De lange geschiedenis van Gouda Vuurvast Services gaat meer dan honderdtwintig jaar terug, tot 1901, waarin wij een uitstekende reputatie hebben opgebouwd op het gebied van kwaliteit en vakmanschap. Wij zijn een groeiend bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen, leveren en installeren van technische vuurvast installaties voor de utiliteitsbouw, industrie en de energiesector.

Wat bieden wij?

Gouda Vuurvast Services biedt veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatief in een informele, organisatie met aandacht voor innovatie en ontwikkeling. Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij geloven in continue groei en bieden mogelijkheden voor professionele ontwikkeling, zodat jij je volledige potentieel kunt bereiken.


Vacatures

Zit jouw baan er niet bij?

Open sollicitatie: altijd welkom!

Als professionele organisatie met uitstekende vooruitzichten voor de toekomst maken we graag kennis met enthousiaste mannen en vrouwen die hun talenten verder willen ontwikkelen in een prettige en open werksfeer. Wil jij je grenzen verleggen? Dan willen we je graag leren kennen om te bekijken of we je een nieuwe uitdagende baan kunnen bieden.

Wil je deel uitmaken van ons groeiende bedrijf, maar staan ​​er geen passende vacatures op onze website, stuur ons dan een open sollicitatie (brief plus CV).

Jeroen den Boer

Projectleider

Na mijn opleiding bouwkunde, ben ik in 2012 bij Gouda Vuurvast Services gestart op de afdeling werkvoorbereiding.
Ik heb hier in de eerste paar jaar de gelegenheid gekregen om kennis van de ovens en het vuurvast op te doen en te vergroten. Door de jaren heen heb ik ook de kans gekregen om binnen de organisatie door te groeien tot projectleider. Een baan die mij geen dag verveeld.

Iemkje de Vaal

Planner

Sinds 2018 ben ik Planner bij Gouda Vuurvast Services en het is nog elke dag een plezier om hier te werken. De planning is binnen ons bedrijf elke dag weer anders, dit zorgt ervoor dat er geen dag hetzelfde is. Op kantoor heerst een gezellige sfeer wat zorgt voor een prettige onderlinge samenwerking. “There is never a dull moment!”

Rob Jongeleen

Hoofd Bedrijfsbureau

Ik ben in 2020 bij Gouda Vuurvast Services begonnen als werkvoorbereider en ben inmiddels Hoofd Bedrijfsbureau. Als Hoofd Bedrijfsbureau draag ik de verantwoordelijkheid voor de operatie binnendienst, werkvoorbereiding, het opstellen van offertes en inkoopprocessen. Wat het werken bij Gouda Vuurvast Services bijzonder maakt, is het warme teamgevoel, waarbij we als een goed geoliede machine samenwerken om onze doelen te bereiken.

John Zwik

Jr. Projectleider

In 2003 ben ik bij Gouda Vuurvast begonnen als aankomend ovenbouwer, even “tijdelijk” mijn vader helpen omdat zijn vaste collega ziek was.
Dik 20 jaar later heb ik nog steeds veel plezier in mijn werk, nu als jr. projectleider, waarbij ik in het traject ernaartoe gebruik heb mogen maken van diverse trainingen en cursussen. Er is geen dag hetzelfde en je komt overal.
Jeroen den Boer
Iemkje de Vaal
Rob Jongeleen
John Zwik