Prefab

Sommige vormen zijn niet te persen in een steenkwaliteit. Om toch hoogwaardige producten te kunnen maken in speciale vormen, maken we deze vanuit hoogwaardige betonnen.

In onze geavanceerde workshop in Gouda prefabriceren wij onze speciaal gevormde stenen die voldoen aan de meest veeleisende industriële behoeften.

Vakmanschap en Innovatie

Onze speciaal gevormde stenen worden met uiterste precisie vervaardigd, met behulp van geavanceerde technologieën en traditioneel vakmanschap. Dit resulteert in prefab oplossingen die niet alleen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, maar ook innovatief en duurzaam zijn.

Efficiëntie in Installatie

Door het gebruik van speciaal gevormde stenen uit onze eigen workshop kunnen we de installatietijd op locatie aanzienlijk verminderen. De nauwkeurige pasvorm van onze prefab elementen leidt tot een vlotte en efficiënte implementatie in diverse industriële omgevingen.

Engineering

Bij ons gaat maatwerk verder dan standaardoplossingen. Op verzoek van onze klanten nemen we het voortouw in het engineeren van specifieke stenen die voldoen aan hun unieke behoeften. Onze innovatieve aanpak omvat niet alleen het ontwerp, maar ook het 3D-printen van deze op maat.

Contact formulier

Ik ben al klant
Door dit formulier te verzenden ga je akkoord met onze privacyverklaring.

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.