Onderdeel van een Groep

Synergie

De organisatorische en fysieke nabijheid van andere werkmaatschappijen binnen de Gouda Refractories Group maakt het voor Gouda Vuurvast Services mogelijk om aantrekkelijke synergievoordelen te halen uit samenwerking met zusterbedrijven in Nederland, België, Duitsland en Scandinavië. Dit stelt ons in staat om onze klanten naast onze materialen ook complete oplossingen te bieden.

De ambitie is duidelijk: de bedrijven van Gouda Refractories Group streven altijd naar maximale klanttevredenheid. Daardoor is het mogelijk haar positie in de top van de verschillende marktsegmenten waarin zij actief is, verder te versterken.

Gouda Refractories Group Bedrijven

Gouda Refractories Group levert voornamelijk maatwerk totaaloplossingen, met name voor klanten in de marktsegmenten Ferro en Non-Ferro metalen, (Petro) Chemie, Milieu & Energie en Waste-to-Energy, maar ook voor andere segmenten.

  • Engineering, productie en levering van vuurvaste bakstenen, geprefabriceerd

  • Elementen en vuurvaste monolithiek

  • Service- en onderhoudsactiviteiten op het gebied van vuurvaste voeringen met een bijzondere focus op afvalverwerking en petrochemie

  • R&D van vuurvaste materialen in ons eigen laboratorium

Kwaliteitsoplossingen

Gouda Refractories Group biedt klanten een duurzame (TCO) kwaliteitsoplossing binnen gespecificeerde toleranties die voldoen aan de (vaak strikte) specificaties van de klant wat betreft chemische samenstelling, sterkte en thermische eigenschappen. De groep biedt klanten een complete oplossing, van documentatie en engineering tot installatie of supervisie en onderhoudsdiensten.