Over Ons

Sterk in Vuurvast Werk

Vuurvaste diensten zijn van cruciaal belang voor industrieën zoals onder andere Energie, Chemie, Petrochemie, Ferro en Non-Ferro. Kiezen voor een gerenommeerd en ervaren servicebedrijf als Gouda Vuurvast Services voor uw vuurvaste diensten is cruciaal voor de levensduur en veiligheid van uw industriële activiteiten.

Onze diensten omvatten installatie, reparatie en onderhoud van vuurvaste materialen voor ovens en ovenvoeringen, warmtewisselaars en andere apparatuur waar hoge temperaturen nodig zijn.

De vuurvaste materialen die in deze diensten worden gebruikt, zijn speciaal ontworpen om extreme temperaturen, chemische aantasting en mechanische stress te weerstaan. Ze omvatten onder andere vuurvaste stenen, vormblokken, betonnen, smeermassa’s en verankeringsmaterialen.

Onze Markten

Eersteklas Services

Bij Gouda Vuurvast Services leveren we eersteklas services aan onze klanten. We begrijpen dat elke branche en operatie uniek is. We streven er daarom naar om onze diensten af te stemmen op de specifieke behoeften van elke klant. Daarbij bieden wij regelmatige inspecties en onderhoudsdiensten om de levensduur en veiligheid van uw industriële activiteiten te garanderen.

Ons team van experts heeft klanttevredenheid hoog in het vaandel staan en leveren vuurvast diensten van de hoogste kwaliteit in de branche. We hebben jarenlange ervaring en een schat aan kennis op het gebied van vuurvaste materialen en hun toepassingen. Deze expertise gebruiken wij om te zorgen dat elk project volgens de hoogste normen wordt voltooid.

Podcast

Onlangs werkten wij mee aan een podcast van De Innovatie Delegatie waarin je wordt meegenomen in de wereld van Gouda Vuurvast Services en innovatie. Luister naar (voormalig) Algemeen Directeur Arie van Vliet, in de podcast "Innovatief Ouwehoeren!".

Carrière Mogelijkheden

Werken bij Gouda Vuurvast Services?

Wil jij deel uitmaken van onze groeiende organisatie en je talenten verder ontwikkelen in een prettige en open werkomgeving? Bekijk dan de vacatures binnen Gouda Vuurvast Services.

Directie

  • Dhr. Mark Scheltes: Algemeen Directeur
  • Dhr. André Schalk: Commercieel Directeur

Kwaliteitsoplossingen

Gouda Refractories Group biedt klanten een duurzame (TCO) kwaliteitsoplossing binnen gespecificeerde toleranties die voldoen aan de (vaak strikte) specificaties van de klant wat betreft chemische samenstelling, sterkte en thermische eigenschappen. De groep biedt klanten een complete oplossing, van documentatie en engineering tot installatie of supervisie en onderhoudsdiensten.