Veiligheid & Milieu

Bij Gouda Vuurvast Services heeft veiligheid onze topprioriteit. Wij vinden dat een veilige werkomgeving niet alleen een wettelijke vereiste is, maar ook het juiste om te doen voor medewerkers en klanten. We zijn ons ervan bewust dat het werken met vuurvaste materialen en industriële apparatuur voor hoge temperatuur gevaarlijk kan zijn.

Hoogste Veiligheidsnormen

We doen er alles aan om onze klanten het hoogste niveau van service en ondersteuning te bieden, terwijl we de veiligheid van alle betrokkenen waarborgen. Daarom zijn in al onze activiteiten de hoogste veiligheidsnormen geïmplementeerd.

Er zijn strikte veiligheidsprotocollen voor al onze projecten, waaronder regelmatige veiligheidsinspecties en audits om mogelijke gevaren te identificeren en aan te pakken. Noodplannen zorgen ervoor dat we zijn voorbereid op eventuele noodsituaties.

Ons team van experts is hoog opgeleid en zijn ervaren in het werken met vuurvaste materialen en apparatuur voor hoge temperaturen. We zorgen ervoor dat alle medewerkers op de hoogte zijn van de nieuwste veiligheidsrichtlijnen en -voorschriften. Ook bieden wij regelmatig veiligheidstrainingen en -oefeningen om ervoor te zorgen dat ons team zo goed mogelijk is voorbereid op elke situatie die zich kan voordoen.

Milieu

Het is voor ons van bijzonder belang dat onze activiteiten het milieu zo min mogelijk belasten. We willen immers een gezonde en leefbare planeet nalaten aan toekomstige generaties. We doen er dan ook alles aan om veilig, verantwoord en milieubewust te werken.

Wilt u weten voor welke waarden Gouda Vuurvast Services staat?