Werkvoorbereider (Fulltime)

Ben jij gedreven en in staat om complexe projecten in goede banen te leiden? Ga jij graag aan de slag in een uitdagende functie waarbij jij verantwoordelijk bent voor de werkvoorbereiding van het onderhoud van vuurvaste ketels/ovens en installaties?

 

Dan maken wij graag kennis met jou. Dus solliciteer snel!

Wat is vereist?

• Een afgeronde MBO opleiding, bij voorkeur in de richting Werktuigbouwkunde of Techniek
• Ervaring met Autocad
• Communicatief vaardig en goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal

Wat krijg je?

• Een marktconform salaris (afhankelijk van leeftijd en ervaring)
• 40-urige werkweek
• 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen
• Opleidingsmogelijkheden

Haal het maximale uit je carrière!

Gouda Vuurvast Services biedt veel vrijheid, verantwoordelijkheid en ruimte om jezelf te ontwikkelen. Het groeipad staat niet vast en is afhankelijk van de functie en je ambities.

Wat ga je doen?

Als werkvoorbereider krijg je bij ons te maken met diverse uitdagende projecten waarbij je verantwoordelijk bent voor het soepel en snel laten verlopen van de werkzaamheden.

Geen dag is hetzelfde. Het ene moment verzorg je de materiaal- en materieelbonnen, doe je prijsbewuste inkopen en zorg je voor een juiste uitvoering van de werkzaamheden. Het andere moment maak je in overleg met de projectleiders en/of Business Development Manager calculaties en warmteberekeningen ten behoeve van uit te brengen offertes. Samen met de Projectleider en de KAM-functionaris stel je QAQC documenten, ITP's en projectplannen op en inventariseer je de projectrisico's.

Verder onderhoud je contacten met leveranciers over bestellingen, levertijden en prijzen. Daarnaast heb je een proactieve houding t.a.v. de uit te voeren werkzaamheden. Je volgt ontwikkelingen binnen het vakgebied op de voet en documenteert deze.

Heb je een vraag?

Rob Jongeleen (Hoofd Bedrijfsbureau)

T +31 (0)182 59 14 00

Ben jij wie wij zoeken?

Dan herken jezelf in de volgende karaktereigenschappen:

  • Nauwkeurig

  • Proactief

  • Klantgerichte houding

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende en afwisselende functie binnen een groeiende organisatie met volop ontwikkelingsmogelijkheden. Het salaris is marktconform en er zijn goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wil jij deel uitmaken van ons team?

Solliciteer dan nu en stuur ons zo snel mogelijk jouw CV plus motivatie! Wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.